Om Aalborg Dyrehospital

Aalborg Dyrehospital er et smådyrshospital med høj ekspertise inden for hunde, katte, kaniner, gnavere og andre kæledyr.

Hos os er det faglige niveau og omsorg for både patienter og deres ejere i højsæde. Vi har et veludrustet dyrehospital med et personale, der løbende videreuddanner sig, så vi til stadighed kan tilbyde vores patienter den bedste behandling.

Vi tilbyder alt lige fra det første sundhedseftersyn og vaccination af den nye hvalp, til udredning og behandling af alle lidelser.

Vi modtager ligeledes en del patienter henvist fra andre dyrlæger til udredning og behandling.
 

Åbningstider:

Mandag: 8-18
Tirsdag: 8-17
Onsdag: 8-17
Torsdag: 8-17
Fredag: 8-17

 

Et par dage om ugen, starter vi med operationer fra kl. 7.00. Så hvis du har fået en tid ml. 7-8, vil dyrehospitalet selvfølgelig være åbent, og vi vil stå klar til at tage imod dig.
 

Telefontid:

Alle hverdage fra kl. 8-17 sidder vores veterinærsygeplejersker ved telefonen klar til at hjælpe dig bedst muligt på 98181911.
Hvis du ønsker at tale med en dyrlæge, vil denne ringe tilbage til dig, når han/hun bliver ledig. 

Dyrlæge Michael Butler har telefontid på 70707671 tirsdag og torsdag fra kl. 8.30-9.30.
I forbindelse med kurser, ferier, efter nattevagt og ved akutte patienter vil han ikke have telefontid, og vi henviser i stedet til 98181911.
 

ISO-dyrlægen
I januar 2013 er vi blevet godkendt til at være en del af ISO-dyrlægen. Denne ISO-9000 certificering sikrer dig kvalitet på højeste niveau, og ud over vores egen kvalitetskontrol bliver vi løbende bedømt af norske Veritas.

ISO-dyrlægen